Boekhandel Steven Sterk

Boekhandel Steven Sterk is een onafhankelijke boekhandel aan de voet van de Dom met uitzicht op het prachtige Flora’s hof: een rustpunt midden in toeristisch Utrecht. Naast de afdelingen geschiedenis, filosofie, poëzie, Nederlandse en Engelse literatuur, kinder- en jeugdboeken, kunst en koken biedt boekhandel Steven Sterk een uitgebreide collectie ramsj.

Vanaf 1985 is de Friese Steven Sterk al actief als antiquariaat. In 1989 begon hij Boekhandel Steven Sterk, een boekhandel met enkel ramsjboeken. In 1995 werd het pand grondig verbouwd en na de heropening in 1996, kwamen er ook nieuw verschenen boeken in het assortiment. In 2007 stopte Steven Sterk met de boekhandel en richtte zich op de groothandel in ramsj. De winkel kwam in andere handen en heeft tot 2016 verschillende eigenaren gekend. Sinds zomer 2016 is Steven Sterk opnieuw eigenaar van de boekhandel aan de Servetstraat.

Circa vijfmaal per jaar verschijnt er nieuwe ramsj bij ons in de winkel en online. Wilt u als eerste weten wanneer de titels online staan of bij ons in de boekhandel binnen zijn? Geef u dan op voor de nieuwsbrief en houdt www.ramsj.nl in de gaten.

%d bloggers liken dit: